MUHAMAD ASYRAAF BIN ABDUL MUHET
BSc of SCIENCE (HONS) GEOLOGY
Malaysia University of Sabah

Muhammad Asyraaf bin Abdul Muhet ialah graduan ijazah sarjana muda dari Universiti Malaysia Sabah dalam bidang Geologi. Penglibatan beliau dalam industri bermula apabila beliau menyertai GEO MAG Engineering sebagai seorang ahli geologi. Sepanjang penglibatan beliau dalam GEO MAG Engineering, beliau telah Berjaya menunjukkan prestasi kerja yang baik. Skil dan pengetahuan beliau yang luas dalam bidang geologi dan pengurusan kerja telah membantu syarikat ini untuk melangkah ke hadapan.

Beliau mempunyai asas geologi yang kukuh dan kekuatan dalam bidang sedimen. Beliau banyak terlibat dengan projek-projek pemetaan antaranya adalah pemetaan terrain di Rawang dan Putrajaya, pemetaan geomorfologi di Cameron Highland, dan penyediaan pelan trabas di Lembah Kinta.

Keyakinan dan ketelitian beliau sepanjang bekerja dengan GEO MAG Engineering adalah sangat baik dan ia merupakan satu aset besar kepada syarikat ini.

SIAPA KAMI

Sebuah syarikat perunding Geologi dan Geoteknikal. Didaftar sebagai syarikat perunding pada 20 Disember 2012, merupakan sebuah milikan tunggal yang menceburi bidang Geologi, Geoteknikal dan penyiasatan tapak.

HUBUNGI KAMI

​NO. 96A, TINGKAT 1, JALAN PELABUR A,
​​23/A, SEKSYEN 23,
40300 SHAH ALAM,
​​SELANGOR DARUL EHSAN, MALAYSIA

Tel: 03-5545 8699
Fax: 03-5541 1992

PELAWAT

Today 18
Yesterday19
This week 177
Last week 242
This month 638
Last month 1026

FACEBOOK