FAKHRUDDIN HAIDHAR BIN IZHAR
Bsc. Geology
Malaysia University of Sabah

Fakhruddin Haidar bin Izhar berasal dari Tasek Gelugor, Pulau Pinang dan telah menamatkan pengajian dalam bidang geologi di Universiti Malaysia Sabah (UMS). Beliau telah menyertai GEO MAG Engineering sebagai Engineering Geologist dan sejak menyertai organisasi ini beliau telah banyak melibatkan diri dalam kerja-kerja penyiasatan tanah terutam sekali projek-projek terrain mapping, resistivity survey, slope mapping dan kerja-kerja pemetaan geomorfologi serta inventori tapak.

Antaranya ialah membuat pemetaan geomofologi di laluan FT 102, seksyen 56, Jalan Ringlet – Sg Koyan di Cameron Highlands, Pahang Darul Makmur yang di buat pada bulan November 2014. selain itu beliau juga terbabit dalam kerja-kerja pemetaan geomorfologi di Kondominium Desa Putra, Wangsa Maju Kuala Lumpur. Beliau juga terlibat dalam pemetaan geologi untuk Pelan Bahaya Risiko Cerun di Cameron Highland yang masih lagi dalam proses pemetaan. Projek ini adalah di bawah penyeliaan Jabatan Mineral dan Geosains.  

SIAPA KAMI

Sebuah syarikat perunding Geologi dan Geoteknikal. Didaftar sebagai syarikat perunding pada 20 Disember 2012, merupakan sebuah milikan tunggal yang menceburi bidang Geologi, Geoteknikal dan penyiasatan tapak.

HUBUNGI KAMI

​NO. 96A, TINGKAT 1, JALAN PELABUR A,
​​23/A, SEKSYEN 23,
40300 SHAH ALAM,
​​SELANGOR DARUL EHSAN, MALAYSIA

Tel: 03-5545 8699
Fax: 03-5541 1992

PELAWAT

Today 29
This week 29
Last week 280
This month 814
Last month 1293

FACEBOOK