MOHAMAD HAFIZ BIN KASBOLL
BSc of SCIENCE (HONS) GEOLOGY
Malaysia University of Sabah

Mohamad Hafiz bin Kasboll merupakan seorang graduan ijazah sarjana muda dalam bidang geologi dari Universiti Malaysia Sabah. Penglibatan beliau dalam GEO MAG Engineering telah memberi beliau pelbagai pengetahuan dan kemahiran dalam kerja-kerja teknikal, pendokumentasian, dan pengurusan. Sepanjang penglibatan beliau dalam industri, beliau telah terlibat dalam kerja-kerja penyiasatan tapak terutamanya resistivity survey, pemetaan terrain, kajian cerun, pemetaan geomorfologi dan kajian aliran puing. Beliau mempunyai kemahiran dan pengetahuan yang bagus dalam bidang geofizik.

Antara projek yang beliau telah terlibat adalah kajian aliran puing di Gunung Pulai, pemetaan terrain di Sungai Pusu, dan pemetaan cerun berisiko di Cameron Highland.

Beliau merupakan salah seorang kakitangan GEO MAG Engineering yang mempunyai semangat dan keazaman yang tinggi. Sikap dan minda positif yang beliau miliki telah menjadi salah satu faktor utama yang membolehkan beliau bergerak maju ke hadapan.

WHO WE ARE

A Geological and Geotechnical consulting company. Registered as a company consultant at December 20, 2012, is a Sole Proprietorship that is involved in geological, geotechnical and site investigations.

CONTACT US

​NO. 96A, TINGKAT 1, JALAN PELABUR A,
​​23/A, SEKSYEN 23,
40300 SHAH ALAM,
​​SELANGOR DARUL EHSAN, MALAYSIA

Tel: 03-5545 8699
Fax: 03-5541 1992

VISITOR

Today 21
Yesterday37
This week 85
Last week 301
This month 417
Last month 1314

FACEBOOK